En dårlig hårdag på vej mod Roskilde

Der er sjældent noget mere irriterende end at have en dårlig hårdag og lugte af hvidløg, når man er på vej til svigerforældrenes sølvbryllup i Roskilde SV.

Dårlig hårdag

Men der er håb forude, hvis du er endt i lige præcis den ubehagelige situation: Vores lille frisør i Roskilde tager nemlig hånd om ting, som dårlige hårdage, hældende hentehår, skævt pagehår og dreadlocks, der ikke vil samarbejde. Hvidløgsånden kan vi ikke gøre så meget ved (men vi anbefaler persille og frisk mynte).

Og når du så har været forbi os, og besøger svigermor og svigerfar i sydRoskildeanske, så har vi – om ikke en stærk forventning – så i hvert fald en vis forvisning om, at svigermor på et eller andet tidspunkt efter tarteletfadet er udtømt vil komme forbi bordet, hvor du og dine kone sidder og diskuterer hendes søsters håbeløse mangel på evner inden for børneopdragelse og samme søsters deraf ualmindeligt larmende børn, og prikke dig på skulderen og sige

”Nææ, har du været til frisør i Roskilde her for nyli’? Det er da godt nok blevet pænt!”

Og pludselig er det som om, at larmen fra støjende børn og berusede onkler ikke betyder så meget. Det hele bliver lidt lettere. Og her ville du så kunne sende os en varm tanke. Vi vil i hvert fald sende en til dig.

Om du skal imponere svigermor i Roskilde SV, eller hvad du ellers skal bruge et nyt look til, det er for os fuldstændig ligegyldigt, når bare vi kan være for dig, det vi er: en frisør i Roskilde. Kort og godt. En frisør i Roskilde, der ønsker at efterkomme ethvert ønske, du måtte have vedrørende din frisure.

Vi er her for dig, og det eneste vi ønsker fra dig er din tålmodighed, når vi udfører vores hverv – et hverv, vi er stolte af.

Men et er, hvad man kan læse sig til, noget andet er, hvordan det er, at være her selv.

Så kom forbi vores frisør i Roskilde!

Vi glæder os til at se dig.