Hvad er BPA?

Borgerstyret personlig assistance, eller som det er forkortet BPA, er fordi som har brug for hjælp i din dagligdag. BPA er en metode hvor du ikke alene kan få hjælp til din dagligdag, den giver dig også mulighed for at ansætte de personer. Det er det som BPA er og gør for dig, en måde hvor du selv kan bestemme, ud fra dine egne præmisser, hvem og hvordan du skal modtage din hjælp til dagligdagen.

Kan du få BPA?

Hvis du har problemer med enten fysiske eller psykiske varig men, kan du modtage BPA, det skal dog være på den baggrund at du har brug for så omfattende meget hjælp, at det helt enkelt ikke kan blive dækket af diverse personlige eller praktiske hjælp, som du måske i forvejen modtager. I sammen spil med disse faktorer skal du ligeledes også være i stand til at være en fungerende arbejdsgiver, da det er dig som skal ansætte og modtage din personlig hjælp. Du skal endvidere også være fyldt 18år, du kan dog vide dig tryk i at der ingen øvre grænse er fast sat, så i realiteten kan du forsætte med BPA, langt efter de 67år.

Hvorfor BPA?

BPA, er en ordning og en måde til, hvordan du som svækket person, fysisk eller psykisk kan få den BPA hjælp du har brug for, lige nu og her, samt vil du modtage hjælpen fra en person du selv har været med til at ansætte, som du ligeledes også har godkendt, efter dine egne præmisser og lyst. Varig eller psykiske funktionsnedsættelse kan være virkelig svært at have en normal hverdag med, derfor findes der noget som BPA, som gør det muligt for dig, at få dit liv igen, uden for meget smålighed fra udefrakommende. BPA er med andre ord, din nye, lyse fremtid.

Læs også:  En pålidelig handicaphjælper