Nu kan du se TV på internettet

fjernsyn på nettet er blevet nemmere og smartere

det er nu nemmere for forbrugeren at se fjernsyn på internettet, det eneste det kræver er at man har bredbånd på sin mobil, computer osv., og at man opretter sig som bruger på de forskellige udbyderes hjemmesider. nu tror mennesker at det er gratis, det er det dog slet ikke, da udbyderne skal tjene valuta og det burde de også på tv på cyberspacet. derfor koster det at se fjernsyn på cyberspacet, men for nogle kan det afregne sig.
har man et billigste bredbånd og tv på sin mobil eller på sin computer er det muligt at logge på og se tv uanset hvor du er, hvis bredbåndet ellers er stærkt tiltrækkende. det vil sige, er bredbåndet hurtigt tiltrækkende der hvor du er, kan du se fjernsyn i bussen, i toget eller i den hytte man har lejet. det er kun fantasien der sætter sine grænser.

virker tv på nettet godt?

fjernsyn på nettet fungerer dårligt, og det hele handler om det billigt bredbånd man har i hjemmet eller på sin mobil. er bredbåndet hurtigt tiltrækkende, vil man kunne se fjernsyn på nettet uanset hvor man er. det har været en enorm lang proces, men nu er det her, og enormt mange benytter sig af det. nogle streamingtjenester viser fodbold kampe live, ishockey kampe live, basket osv., og tit er det kampe som man virkelig ikke kan se i televisionen. dette har udbyderne vundet vildt meget på, da sport især et trækplaster på fjernsynet. bredt set hver og en kampe bliver vist i fjernsynet, og endnu flere kommer til på tv på cyberspacet. dette betyder at fjernsyn på cyberspacet bliver en konkurrent for televisionen, for hvorfor betale for både fjernsyn på tvet og tv på nettet. som tidligere skrevet handler det om ens bredbånd og det burde være hurtigt tiltrækkende for at streame fjernsyn på cyberspacet.