Parterapi København og medarbejdernes metoder

Hvordan foregår parterapi?

Parterapi i København foregår på forskellig vis, men der er alligevel nogle fællestræk. Typisk tilbydes der en individuel, indledende samtale hvor du i enerum vil tale med jeres fælles behandler. Her kan du under fire øjne åbne op for de ting, der i særdeleshed går dig på og som du måske har det bedre med at fortro dig til alene. Det er dog ikke altid fordelagtigt, da parterapi trods alt handler om at kommunikere med din partner. Det kan være farligt at fortolke et emne til din egen fordel og selvom du har set dig sur på din partner, kan det være en stor fordel at lytte. I nogle tilfælde benyttes eneterapi som et indledende værktøj, hvis der er behov for at klarlægge individualiteter.
Efterfølgende vil I så overgå til reel parterapi, som typisk foregår efter behov. Efter jeres grundlæggende problematikker er blevet fastlagt, får I hver især lov at kaste lys over, hvad der specifikt generer jer.

Hvem er tilstede?

Parterapeuten er tilstede under hele forløbet og vil løbende supplere, stille spørgsmål og forsøge at åbne op for en sund dialog, der er til fordel for jer begge. Der forsøges at finde en løsning, der tager udgangspunkt i, hvad i hver især bidrager med til forholdet nu og hvad i på længere sigt kan gøre for jer selv og hinanden. Formålet med parterapi i København er, at i efter afsluttet samtaleterapi selv kan forstå og reagere på jeres egne problemer, så parforholdet bevares og gnisten varer ved.
Sammen findes der en kommunikativ løsning, som bygges på et fælles grundlag og en løsning, som I begge kan leve med, bygge videre på og sammen blive lykkelige med, uden at det går ud over parforholdets kerneværdier. Måske kan I endda finde nye værdier og glæder ved hinanden. Parterapi i København kan hjælpe jer med at genfinde kærligheden.
Parterapi i København kan foregå over én eller flere gange. Typisk er der dog behov for flere terapisessioner. Det afhænger meget af problemets udformning og størrelse, samt hvor meget i individuelt føler, at I har behov for – Det kan variere indbyrdes.

Læs også:  Til Julefrokost i København - tøj